Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Η Καλύτερη γυμναστική είναι το σεξ

Κατά την διάρκεια της ερωτικής επαφής κάθε άνδρας καίει 101 θερμίδες (4,2 ανά λεπτό) έναντι 276 θερμίδων (9,2 ανά λεπτό) που έκαψε κατά το τρέξιμο του επί μισή ώρα στον «διάδρομο» του γυμναστηρίου.
Αντίστοιχα, οι γυναίκες έκαψαν κατά μέσο όρο 69 θερμίδες (3,1 ανά λεπτό) στη διάρκεια του σεξ, έναντι 213 θερμίδων (7,1 ανά λεπτό) στο «διάδρομο».
Κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής ο μεταβολισμός αυξάνεται μέχρι και επτά φορές, ενώ έπειτα από έντονο οργασμό διατηρείται επαυξημένος κατά 15-35% για κάποιο χρονικό διάστημα («μετακαύσεις»). Εφόσον η ερωτική πράξη επαναληφθεί εντός 30 λεπτών, η ενεργειακή απώλεια μπορεί να υπερβεί αθροιστικά τις 400 θερμίδες ανά ώρα.
Σύμφωνα με έρευνες, ένα φιλί στο στόμα επί ένα λεπτό βοηθάει να χάσουμε 2.6 θερμίδες! Κάνοντας απλά μαθηματικά, υπολογίζουμε ότι για να χάσουμε 156 θερμίδες θα έπρεπε να επιμηκυνθεί η διαδικασία του φιλιού επί μία ώρα. Να σημειώσουμε ότι κάποιος που τρέχει επί 45 λεπτά καίει γύρω στις 550 θερμίδες.

Το σεξ αυξάνει την παραγωγή της τεστοστερόνης. Αυτό συμβάλλει στον να γίνονται τα οστά και οι μυς πιο δυνατοί.

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι το σεξ στο κρεβάτι είναι μια από τις καλύτερες αθλητικές δραστηριότητες που βοηθούν τον οργανισμό.
Ένας οργασμός την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα κι αυτό διότι η σεξουαλική διέγερση έχει συνδεθεί με την αύξηση των αντισωμάτων και των λευκών αιμοσφαιρίων βοηθώντας τον οργανισμό σου να προφυλαχτεί αλλά και να καταπολεμήσει γρίπη και κρυολογήματα. Σύμφωνα με παλαιότερες αλλά και πρόσφατες έρευνες, όσοι κάνουν σεξ τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα έχουν αυξημένα επίπεδα της ανοσοσφαιρίνης Α στο αίμα τους, βασική ουσία του ανοσοποιητικού συστήματος, κάτι που θωρακίζει τον οργανισμό τους από ιούς και πιθανά κρυολογήματα.

Προσφέρει μακροζωϊα: Ερευνες έχουν δείξει ότι όσοι έχουν συχνούς οργασμούς μειώνουν κατά το ήμισυ τις πιθανότητες θανάτου. Η ενεργή σεξουαλική ζωή όχι μόνο προστατεύει τον οργανισμό σου, αλλά επιπλέον όσο πιο καλή και έντονη είναι τόσο περισσότερα χρόνια ζωής σου χαρίζει.

Κάνει καλό στο δέρμα σου: Μπορεί να αισθάνεσαι άβολα όταν ιδρώνεις κατά τη διάρκεια του σεξ, όμως στην πραγματικότητα αυτό σου κάνει καλό. Ο ιδρώτας που εκκρίνεται καθαρίζει τους δερματικούς πόρους αφήνοντας την επιδερμίδα σου λαμπερή και υγιή καθώς μειώνεται ο κίνδυνος δερματίτιδας.

Οπότε  πάρτε  μερικά  μπουκάλια   νερό  και αρχίστε  την καλύτερη γυμναστική  με τον/την σύντροφό σας .

by vneos1987.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

by Vasil_Lask